Wie zijn wij?

 

In 2005 ben ik, Esther, begonnen met een kinderkledingwinkel, Kabaal. Heel leuk om te doen, totdat mijn eigen kinderen groter werden en er in Gendt minder kinderen geboren werden. Daarom ben ik naar de damesmode over gestapt. De moeders van mijn kinderklanten konden vanaf dat moment zelf bij mij shoppen en dat doen ze gelukkig ook. Ik wilde graag een winkel waar mensen zich goed thuis voelen, waar je lekker kunt rondkijken en waar je ook makkelijk uit loopt als je niet vindt wat je zoekt. Het meest happy word ik van blije, tevreden klanten, waarmee je ook nog eens een gezellig gesprek hebt tijdens het passen!

 

 

Wat biedt Moods?

Moods is een kleine winkel met verschillende mooie merken. De merken en collecties worden kritisch uitgezocht, zodat wij elk seizoen weer verrassende en modieuze items kunnen aanbieden. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen die Moods binnenstapt een fijn en welkom gevoel ervaart. Met ons team staan wij voor jou klaar om je te helpen, te adviseren en te inspireren met onze mooie items. Met een kopje koffie met iets lekkers erbij kan je heerlijk genieten van het winkelen. 

Naast onze winkel in Gendt hebben wij ook een webshop. Aangezien wij een kleine winkel/webshop zijn, is de voorraad niet in massa ingekocht. Dit betekent dat wij van elk artikel slechts een aantal maten hebben. Er bestaat een kleine kans dat je een item bestelt, dat in de fysieke winkel al verkocht is terwijl de voorraad op de website nog niet is aangepast. Het desbetreffende item is dan helaas uitverkocht. Je ontvangt zo snel mogelijk een bericht dat het gewenste item is uitverkocht en het geld wordt zo spoedig mogelijk terug gestort. Als je zeker wilt weten dat je artikel op voorraad is, kun je ook even bellen of een mailtje sturen, dan kijken we even voor je. Wij hebben er voor gekozen om klein in te kopen zodat er elke week weer nieuwe items binnen komen. Dit betekent dat er ook elke week foto’s van de nieuwe artikelen op de website worden geplaatst. Zo kunnen wij een goed beeld van de collecties van de verschillende merken laten zien. 

Net als in onze winkel vinden wij persoonlijke aandacht via onze webshop ook erg belangrijk. Wij willen jou als klant een zo goed mogelijke shopervaring bieden, net als in onze winkel. Wij vinden het gezellig om met je te kletsen over welke maat het beste bij jou past en advies te geven over verschillende pasvormen en stoffen. Dus heb je een vraag of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn via verschillende kanalen bereikbaar.
Als je via de mail of Facebook contact opneemt, reageren wij zo snel mogelijk. Ook kan je altijd bellen tijdens onze openingstijden. 

 

Liefs,

Esther, Sanne, Tineke, Corine

Team Moods

 

Bestellen

Als je er uit bent welke items je gaat shoppen  en op de bestelknop drukt, gebeurt er een heleboel bij ons. Ieder pakket wordt met zorg samengesteld en persoonlijk ingepakt. Kies je er voor je pakket te laten versturen, dan rekenen wij daar €5,- voor. Bij een bestelling van meer dan €100,- versturen wij het pakket gratis. Je kunt er ook voor kiezen je pakket gratis op te halen in onze winkel.

 

Retourneren

Zijn de bestelde items niet helemaal naar wens? Geen probleem!  Je kan de items binnen 8 dagen na aankoop retourneren. Op de website vind je het retourformulier. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Je mag het natuurlijk ook retourneren in de winkel.