Wie zijn wij?

 

In 2005 ben ik, Esther, begonnen met de kinderkledingwinkel Kabaal. Heel leuk om te doen, totdat mijn eigen kinderen groter werden en er in Gendt steeds minder kinderen werden geboren. Daarom ben ik naar de damesmode overgestapt. De moeders van mijn kinderklanten konden vanaf dat moment zelf bij mij shoppen en dat doen ze gelukkig ook. Ik wilde graag een winkel waar mensen zich goed thuis voelen, waar je lekker kunt rondkijken en waar je ook makkelijk uit loopt als je niet vindt wat je zoekt. Het meest happy word ik van blije, tevreden klanten, waarmee je ook nog eens een gezellig gesprek hebt tijdens het passen!

 

 

Wat biedt Moods?

Moods is een kleine winkel met verschillende mooie merken. De merken en collecties worden kritisch uitgezocht, zodat wij elk seizoen weer verrassende en modieuze items kunnen aanbieden. Wij willen ervoor zorgen dat iedereen die Moods binnenstapt een fijn en welkom gevoel ervaart. Met ons team staan wij voor jou klaar om je te helpen, te adviseren en te inspireren met onze mooie items. Met een kopje koffie met iets lekkers erbij kan je heerlijk genieten van het winkelen. 

Samen shoppen met je vriendinnen, collega's of familie is natuurlijk een stuk leuker als alleen winkelen. Bij Moods is het mogelijk om na sluitingstijd met een klein groepje te winkelen. Lijkt jou dit leuk? Neem dan contact met ons op of kom even langs in de winkel, dan helpen wij jou graag!

Wij vinden het belangrijk om persoonlijke service te bieden. Ben jij een keer niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen of zijn er andere persoonlijke omstandigheden? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij samen met jou hoe wij dit kunnen aanpakken. 

 

Liefs van Esther, Sanne, Tineke & Corine

Team Moods